Nejnovější recenze ze sekce Klobouky
- dobře střižený
o.k.
- zadne
klobouk byl darek,sedel perfektne,slusel,byli jsme spokojeni
- Perfektny
- ziadne
Je cool, dobry design
Dobrá věc, kterou mockrát oceníte při toulkách přírodou.
Vybledl...
- kvalitní materiál, pevný
- zdá se mki úzký, dcerka má 8m a dá jej již ted, chtěli jsme jej na jaro/léto, nevím, zde jej pak dá, přitom je určen do 2 let
vhodné psát průmšr v cm- max. obvod hlavičky
- pěný,
- je z divného materiálů, u spojů je vidět čím je to slepené, celkově nic moc
Kloubouk vypadá pěkně, akorát je z jakési fáčoiviny/nejsem si jistá) a u spojů je lepidlo.
- ok
ok
Zdá se být kvalitní a pohodlný do deštivého letního nebo jarního počasí. Pouze bych doporučil nebo alespoň u mě to tak bylo vzít si o číslo větší velikost než kterou jsem opravdu naměřil jinak je velice na těsno.
objednala jsem si tento klobouček pro sebe a byla jsem velmi překvapená, z jak pěkného materiálu je ušitý a moc mi sluší!!!!
- V podstatě odpovídá popisu, vcelku splnil očekávání.
- je to dobrá napodobenina AL Caponeho originálu
Dobrá cena.
USMC klobouk Boonie, khaki, Rip Stop
Anonym
Přidáno: 12. července 2011
(naposledy upraveno 12. července 2011)
Zakoupeno v RVC - Klement.cz
- zboží nedorazilo
- hezký na leto
- neni moc průdušný
Mohu doporučit všem
- nepromokavý klobouk
- vhodný pro delší pobyt v nepříznivých podmínkách
- dobrá cena
- vyhovující barva
Klobouk jsem zakoupila za účelem dlouhodobého pobytu v nepříznivých podmínkách /vítr, déšť/ hledala jsem na internetu nepromokavé klobouky a jako vhodný mi přišel právě tento. Líbila se mi barva a hlavně cena.
- Zajímavé třášnění na okrajích, hezké zdobení, pěkný tvar.
- Kloubouk je pleten těsně - nejsou v něm skoro žádné průduchy, proto pro můj účel letní dovolené u moře nevhodný-při pokojové teplotě se mi hlava hned zapotila ;o) Ale jinak zajímavý, moc hezký.
Vrátila jsem zboží, protože ho nebudu potřebovat, ale důvodem není jeho špatná kvalita.
- Hezké provedení, krásná barva, hezký materiál, prodyšnost
Jsem spokojená a klobouk si užiji na dovolené u moře, díky zajímavému proplétání s oky je klobouk příjemně prodyšný, přitom zastíní potřebné partie.
- rychlé dodání
Nemám co shrnovat,až si objednám více produktů,můžu hodnotit.